Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Βροχερός και ψυχρός θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα στη χώρα μας. Πιο αναλυτικά:

Την Μ. Τρίτη 15/04, ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στο Β. Ιόνιο και στα βορειοδυτικά.

Την Μ. Τετάρτη 16/04, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, κυρίως στη Δυτική και Β. Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά.

Την Μ. Πέμπτη 17/04, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, με πιθανότητα χιονόπτωσης σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Την Μ. Παρασκευή 18/04, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Το Μ. Σάββατο 19/04 και την Κυριακή του Πάσχα 20/04, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, αναμένεται βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Νεώτερη ανακοίνωση θα δοθεί την Μ. Πέμπτη 17/04/2014

Κ. Λαγουβάρδος-Β. Κοτρώνη ΕΑΑ-Πεντέλη Μ. Τρίτη, 15/04/2014

Καταχωρήθηκε: 8 μέρες πριν

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι της...

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι της Τρίτης 18/3/2014

Νέα άνοδο παρουσίασε η θερμοκρασία την Τρίτη 18/3 σε ολόκληρη τη χώρα, με τις υψηλότερες τιμές να καταγράφονται στα Γιαννιτσά με 28.3 βαθμούς, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας με 27.1 βαθμούς, στη Λάρισα με 26.9 βαθμούς, στη Βέροια με 26.3 βαθμούς και στην Καλαμπάκα με 26.1 βαθμούς Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

«Καμπανάκι» για την κλιματική αλλαγή με ...

«Καμπανάκι» για την κλιματική αλλαγή με το βλέμμα στους «αμφισβητίες»

Νέα ηχηρή προειδοποίηση για την κλιματική αλλαγή απευθύνουν τα μέλη της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης (AAAS), επισημαίνοντας ότι οι συνέπειές της ήδη γίνονται αισθητές. Σε έκθεσή τους κάνουν λόγο για «απότομες, απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες αλλαγές» και καλούν τις Ηνωμένες Πολιτείες να λάβουν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. «Οι ενδείξεις είναι ξεκάθαρες: τα επίπεδα των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα αυξάνονται. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Η Ανοιξη έρχεται νωρίτερα. Τα παγοκαλύμματα λιώνουν. Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει. Οι βροχοπτώσεις και οι ξηρασίες μεταβάλλονται. Οι καύσωνες επιδεινώνονται, όπως και οι ακραίες βροχοπτώσεις. Οι ωκεανοί οξειδώνονται», γράφουν μεταξύ άλλων. Η 18σέλιδη έκθεση με τίτλο «Όσα Γνωρίζουμε» είναι γραμμένη σε πολύ απλό ύφος και δεν περιλαμβάνει νέα στοιχεία. Παρόλα αυτά, η ένωση που αριθμεί περισσότερα από 121.000 μέλη φιλοδοξεί, αρχίζοντας από αυτό το κείμενο, να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα αίτια και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής που, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Gallup, είναι πολύ χαμηλά στη λίστα των ζητημάτων, τα οποία απασχολούν τους Αμερικανούς. Η AAAS αναγνωρίζει ότι, παρά τις «ξεκάθαρες ενδείξεις», οι Αμερικανοί δεν έχουν κατανοήσει τους κινδύνους των μεταβολών τόσο ώστε να κινητοποιηθούν για να συμβάλουν στην αποτροπή μιας κλιματικής καταστροφής. «Ως επιστήμονες, ο ρόλος μας δεν είναι να λέμε στους ανθρώπους τι να κάνουν», αναφέρουν στην έκθεση οι ερευνητές. «Θεωρούμε όμως πως είναι καθήκον μας ως επαγγελματίες να διασφαλίσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ότι οι άνθρωποι κατανοούν αυτά που γνωρίζουμε: η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή συμβαίνει, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο απότομων, απρόβλεπτων και πιθανώς μη αναστρέψιμων αλλαγών - η αντιμετώπισή τους τώρα θα περιορίσει τους κινδύνους και το κόστος της ανάληψης δράσης.» Την προσεχή εβδομάδα, η Διεθνής Κυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή συνέρχεται στην Ιαπωνία για να παρουσιάσει και επίσημα το δεύτερο από τα τρία τμήματα της τελευταίας έκθεσης-αξιολόγησής της, το οποίο επικεντρώνεται στο πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τις βροχοπτώσεις, τους καύσωνες, τη στάθμη των υδάτων, τα ιχθυαποθέματα και την επισιτιστική ασφάλεια. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, η οποία υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της τμήματα της έκθεσης, οι συντάκτες της προειδοποιούν για εκτοπισμούς εκατομμυρίων ανθρώπων έως τα τέλη του αιώνα, για αύξηση του κινδύνου συρράξεων και για πλήγμα τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην παγκόσμια οικονομία.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

Μικρές ζημιές από ισχυρούς ανέμους στο Κ...

Μικρές ζημιές από ισχυρούς ανέμους στο Κιλκίς

Μικρές υλικές ζημιές κυρίως σε αυτοκίνητα σημειώθηκαν την Τετάρτη στο Κιλκίς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, από τον αέρα έπεσαν δέντρα σε επαρχιακούς δρόμους και χρειάστηκε η επέμβαση της Υπηρεσίας καθώς και της Πυροσβεστικής για να τα απομακρύνουν. Σε μια περίπτωση ο άνεμος σήκωσε σκεπή αποθήκης από λαμαρίνα στην Αξιούπολη και την έριξε πάνω σε δύο αυτοκίνητα προξενώντας μόνο υλικές ζημίες. Ανεμοι, κατά τόπους ισχυροί πνέουν και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες την Πα...

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες την Παρασκευή 21/03/2014

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 21/03/2014. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αρνητικές τιμές κατεγράφησαν στις περιοχές: Βωβούσα Ιωαννίνων -2.6 βαθμοί, Μαυρολιθάρι Φωκίδας -2.4 βαθμοί, Χ/Κ Παρνασσού (θέση Ηρακλής, 2240 μέτρα) -2.1 βαθμοί, Γρεβενά -1.1 βαθμοί, Καρπενήσι -1.0 βαθμοί, Πτολεμαΐδα -0.8 βαθμοί, Περτούλι Τρικάλων -0.4 βαθμοί και Παρανέστι Δράμας -0.1 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

Φουκουσίμα: Επ αόριστον διακοπή του καθ...

Φουκουσίμα: Επ αόριστον διακοπή του καθαρισμού ραδιενεργού νερού

Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις δεν έχουν τέλος στις προσπάθειες καθαρισμού του πυρηνικού σταθμού Φουκουσίμα Νταϊτσί, στην Ιαπωνία, τρία χρόνια μετά από το σεισμό και το τσουνάμι που πυροδότησαν τη μεγάλη καταστροφή. Τώρα, όπως μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να διακόψουν επΆ αόριστον τον καθαρισμό ραδιενεργού νερού. Αιτία, μία σειρά από βλάβες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει πλήρως το σύστημα καθαρισμού των υδάτων. Η διαχειρίστρια TEPCO παραδέχθηκε ότι εκατοντάδες τόνοι μερικώς καθαρισμένου νερού διέρρευσαν σε πάνω από 20 δεξαμενές, οι οποίες περιείχαν 15.000 τόνους καθαρισμένου νερού. Όλο αυτό το νερό θα πρέπει τώρα να καθαριστεί ξανά, ενώ οι δεξαμενές θα πρέπει να αντικατασταθούν. Η αποθαρρυντική εξέλιξη έρχεται την ώρα που οι διαχειριστές του πυρηνικού σταθμού δίνουν μάχη για να αποθηκεύσουν με ασφάλεια 400 τόνους νερού την ημέρα. Οι υπεύθυνοι μάλιστα φαίνεται πως καθυστέρησαν να αντιληφθούν το πρόβλημα, καθώς τις πρώτες ημέρες οι αναλύσεις του νερού δεν είχαν δείξει κάτι το ασυνήθιστο. «Δεν περιμέναμε ποτέ ραδιενεργό νερό να διαρρεύσει μέσα στις δεξαμενές αποθήκευσης», είπε ο Μασαγιούκι Όνο, στέλεχος της TEPCO, στην ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shimbun. «Θα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα. Δεν έχουμε ιδέα πόσο καιρό θα μας πάρει να καθαρίσουμε [το νερό και τις δεξαμενές], εάν το αποφασίσουμε», παραδέχθηκε. Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλούν οι αναφορές ότι η TEPCO έχει αναθέσει ένα μέρος της επιχείρησης σε ανειδίκευτους και κακοπληρωμένους εργάτες. Όπως μετέδιδε δημοσιογράφος των New York Times, στο διαδίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους αγγελίες του τύπου: «Δεν έχεις δουλειά; Δεν έχεις πού να μείνεις, πού να πας ή τι να φας; Έλα στη Φουκουσίμα.» Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο όμιλος έχει στρέψει την προσοχή και «επενδύσει» ανθρώπινους πόρους σε πυρηνικό σταθμό, ο οποίος ενδέχεται να επαναλειτουργήσει εντός του έτους, με αποτέλεσμα η Φουκουσίμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα και να γίνει πόλος έλξης για ανθρώπους που δεν έχουν την απαραίτητη κατάρτιση. Δεν λείπουν μάλιστα οι καταγγελίες - και από πρώην εργαζομένους - ότι η επιδείνωση των συνθηκών εργασίας αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες των διαρκών προβλημάτων.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

«Καμπανάκι» ΟΗΕ για τα αποθέματα νερού ...

«Καμπανάκι» ΟΗΕ για τα αποθέματα νερού λόγω αυξημένης ενεργειακής ζήτησης

Η δίψα του πλανήτη για ενέργεια απειλεί τα αποθέματα νερού, προειδοποίησε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Σύμφωνα με νέα έκθεσή του, η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να διαχειριστεί την κατανάλωση τόσο ενέργειας όσο και νερού, εάν θέλει να εξακολουθήσει να έχει πρόσβαση σε ήδη περιορισμένους φυσικούς πόρους. «Η ζήτηση για πόσιμο νερό και ενέργεια θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Η αύξηση αυτή θα φέρει μεγάλες προκλήσεις και θα ασκήσει πίεση στους φυσικούς πόρους, σχεδόν σε όλες τις περιοχές», αναφέρει στην έκθεσή του ο οργανισμός χαρακτηρίζοντας νερό και ενέργεια «αλληλένδετους και αλληλοεξαρτώμενους» πόρους. «Η απόκτηση νερού απαιτεί ενέργεια και η παραγωγή ενέργειας απαιτεί νερό.» Όπως αναφέρει η έκθεση, σχεδόν 768 εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, ενώ 2,5 δισεκατομμύρια στερούνται των υποτυπωδών εγκαταστάσεων υγιεινής. Τουλάχιστον 1,3 δισεκατομμύρια δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και περίπου το ένα πέμπτο των υδροφορέων παγκοσμίως έχουν «στερέψει». Οι συντάκτες προβλέπουν ότι η ζήτηση για νερό θα αυξηθεί κατά περίπου 55% έως το 2050, κυρίως λόγω της βιομηχανίας και σε μικρότερο βαθμό λόγω άλλων παραγόντων, όπως η παραγωγή ενέργειας, η οικιακή χρήση, η γεωργία κ.α. Επιπλέον, έως τα μέσα του αιώνα, πάνω από το 40% του πληθυσμού θα ζει σε περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρή έλλειψη νερού. Έως το 2035, η ενεργειακή ζήτηση θα αυξηθεί κατά τουλάχιστον 35%, υποστηρίζει ο ΟΗΕ. Κίνα και Ινδία θα είναι οι βασικοί υπαίτιοι. Στις ίδιες χώρες θα οφείλεται κυρίως και η αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρικό ρεύμα κατά 70%, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες εκτιμήσεις. Ο οργανισμός προτείνει μεταξύ άλλων τη βελτίωση των πολιτικών για την αποδοτικότητα των υδάτινων πόρων και την ενεργειακή αποδοτικότητα, την καλύτερη συνεργασία μεταξύ παρόχων νερού και ενέργειας, αλλά και την επαναξιολόγηση της στρατηγικής επιδοτήσεων που καθιστά φθηνότερο ή δωρεάν το νερό για τους παραγωγούς ενέργειας.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 30 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 23°C, 3 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 25°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 26°C, 5 μποφόρ NA, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΡΓΟΣ: 26°C, 3 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΤΑ: 15°C, 3 μποφόρ NA, ΒΡΟΧΗ ΒΟΛΟΣ: 24°C, 3 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 19°C, 5 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 21°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 22°C, 1 μποφόρ Α, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 16°C, 1 μποφόρ NA, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΑΒΑΛΑ: 23°C, 5 μποφόρ Α, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 24°C, 4 μποφόρ Δ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 21°C, 2 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 21°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑ: 22°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗ: 19°C, 1 μποφόρ ΝΔ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 22°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ: 20°C, 6 μποφόρ Δ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣ: 22°C, 4 μποφόρ N, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΜΙΑ: 24°C, 3 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑ: 22°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΗΜΝΟΣ: 23°C, 4 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 16°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΜΥΚΟΝΟΣ: 20°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 25°C, 5 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ: 22°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΑΡΟΣ: 21°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΑΤΡΑ: 18°C, 4 μποφόρ ΝΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 19°C, 2 μποφόρ Α, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟ: 21°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΡΟΔΟΣ: 27°C, 4 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΑΜΟΣ: 23°C, 5 μποφόρ N, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 20°C, 5 μποφόρ Δ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΡΟΣ: 20°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 18°C, 4 μποφόρ Δ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑ: 15°C, 2 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: 25°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΝΙΑ: 21°C, 6 μποφόρ Δ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΧΙΟΣ: 22°C, 4 μποφόρ N, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ METEONET
  Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σήμερα στην περιοχή με ηλιοφάνεια και πολύ καλή διάυγεια και ορατότητα. Η θερμοκρασία έχει σημειώσει άνοδο σε σχέση με εχθές και αγγίζει τους 8-9 βαθμούς κελσίου, οι άνεμοι είναι ασθενείς κυρίως απο Β διευθύνσεις ενώ η υγρασία σε χαμηλά επίπεδα δεν ξεπερνάει το 60%.

  Καταχωρήθηκε 1 χρόνο πριν
  ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ METEONET
  Ανοιξιάτικος θυμίζει σήμερα ο καιρός στην περιοχή με ηλιοφάνεια και πολύ καλή διάυγεια και ορατότητα.Η θερμοκρασία έχει σημειώσει άνοδο σε σχέση με εχθές και αγγίζει τους 13 βαθμούς κελσίου, οι άνεμοι είναι ασθενείς κυρίως απο Β διευθύνσεις ενώ η υγρασία σε χαμηλά επίπεδα δεν ξεπερνάει το 47%.

  Καταχωρήθηκε 1 χρόνο πριν
  ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ-ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ METEONET
  Ανοιξιατικη η σημερινη μερα μετα απο τις χθεσινες ικανοποιητικες βροχες μ ενα ολοκαθαρο ουρανο και αρκετη ηλιοφανεια,η θερμοκρασια αυτη την ωρα στους 11.9 με ελαχιστη 7.7 υγρασια στο 73% και ασθενεις ανεμους

  Καταχωρήθηκε 1 χρόνο πριν
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 16:30 ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ METEONET
  ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ: ΑΠΟ ΤΙΣ 16:30 ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΏΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ. Μετεωρολογικός σταθμός Πρώτης: http://users.sch.gr/dimcharis

  Καταχωρήθηκε 1 χρόνο πριν
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ (2) METEONET
  xxx

  Καταχωρήθηκε 1 χρόνο πριν
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • UV map of Greece ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
25°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Πέμπτη 24/04/2014
Ώρα: 15:00
22°
Διάβασε όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο news.gr
Ξετρυπώνει τις Προσφορές
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
DOKIMI INFOGRAPHICS 960 ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ 2012 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 01/2013
κλικ για δείτε: DOKIMI INFOGRAPHICS 960 κλικ για δείτε: ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ 2012 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 01/2013
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
Δεν υπάρχουν δεδομένα για αυτή την ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 2 ώρες Η310513